Marsepein

Marsepein, maak je keuze uit ons assortiment

Marsepein om taarten en cupcakes te decoreren. Deze marsepein laat zich makkelijk uitrollen zonder te scheuren of te breken. Het is de bekende 1:3 rolkwaliteit. Soepel te vormen en het eindproduct droogt aan, maar droogt niet uit. Zeelandia produceert amandelmarsepein volgens de zgn. warme methode, beter bekend als de Lübecker methode. Dit is uniek en heeft een aantal grote voordelen. Allereerst wordt hiermee een uitstekende smaak verkregen en een goede verwerkbaarheid. Tevens levert het een eindproduct met een lange houdbaarheid, doordat met zeer hoge temperaturen is gewerkt. Zeelandia marsepein wordt vervaardigd van met zorg geselecteerde amandelen.

Gebruik marsepein om taarten en cupcakes te decoreren, kies uit ons ruime assortiment. Marsepein is gemaakt van suiker en amandelen en heeft een heerlijke rijke smaak. Fondant is een suikerpasta en is wat lichter van smaak, doordat er geen noten in zitten. Zowel fondant en marsepein zijn zeer geschikt om taarten te maken en decoreren, maar natuurlijk ook om cupcakes te versieren. Icing is ook gemaakt op een basis van suiker, maar dit gebruik je om decoraties mee te spuiten, terwijl marsepein en fondant geschikt zijn om uit te rollen en decoraties mee te maken. Probeer beide eens en maak zelf je keuze tussen marsepein of fondant.